Η εταιρία μας

Η εταιρεία TRESAR Ο.Ε. ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 έπειτα από μετατροπή της ατομικής εταιρείας Netfight,
ιδιοκτήτης της οποίας ήταν ο Ρεμουντάκης Θεόδωρος .΄Ετσι με τη συμμετοχή των αδελφών του Ρεμουντάκη Βασίλειου και Ρεμουντάκη Αγάπης η εταιρεία TRESAR O.E. συνεχίζει με επιτυχία και με 20ετη εμπειρία στο χώρο της Ελληνικής αγοράς πληροφορικής.

(Βράβευση αντιπροσώπων Xerox Hellas!)

Πρωτοποριακές λύσεις

Η TRESAR έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της με την σταθερή παροχή αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών. Με μία μακρά παράδοση ολοκληρωμένων λύσεων στο ενεργητικό της, η εταιρεία διαθέτει βαθιά γνώση των πολύπλοκων λειτουργιών των πελατών της καθώς και των μελλοντικών τους αναγκών όπως διαμορφώνονται στο διεθνές σκηνικό. Οι λύσεις που προσφέρει η TRESAR επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις εσωτερικές τους λειτουργίες και να εκμεταλλευτούν πιο εύκολα τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται.

Yπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Ο στόχος της TRESAR είναι να λαμβάνουν οι πελάτες προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες δομημένα με state of the art τεχνολογίες ενώ να είναι προσιτά οικονομικά. Έτσι τους παρέχουμε τη δυνατότητα να τα ενσωματώνουν άμεσα στις εμπορικές ή παραγωγικές διαδικασίες της επιχείρησής τους, βελτιώνοντας τις διαδικασίες τους αλλά και το επίπεδο συνδιαλλαγής τους με τους πελάτες τους. Η επιλογή των συνεργατών είναι αυστηρή, με σκοπό να διασφαλιστεί η υψηλή εξειδίκευση που διαθέτουν και η δυναμικότητα του χαρακτήρα τους. Έτσι επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δοκιμάζουμε το Σύστημα παραγωγής ομίχλης UR FOG Modular 200 Ajax Ready

Τα συστήματα παραγωγής ομίχλης Ajax Ready της UR FOG μπορούν να συνδεθούν ασύρματα σε οποιοδήποτε μοντέλο Ajax hub.
Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Ajax, η σύνδεση και η παραμετροποίηση μιας Ajax Ready συσκευής UR FOG είναι γρήγορη και απλή για τον επαγγελματία εγκαταστάτη και η τοποθέτηση μπορεί να είναι επίτοιχη ή επιτραπέζια. Η συσκευή UR FOG Modular 200 μπορεί να καλύψει με πυκνή ομίχλη χώρους μέχρι και 200m³ σε μόλις 28 δευτερόλεπτα!

20 χρόνια κοντά σας με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Είμαστε εδώ για να σας βρούμε τη λύση.

Επικοινωνήστε
μαζι μας.

Διέυθυνση
Ζωσιμάδων 10Γ Καματερό 13451

Τηλ.
+302102389571
+302105065049

E-mail
info@tresartech.com

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 17:00